BABYLON VALKENBURG

BABYLON VALKENBURG Pizzaria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 910 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babylon Valkenburg. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 19:50 Prima eten
4 jun 2022 om 19:59 Bezorging was snel en perfect en het eten was heerlijk
3 jun 2022 om 21:03 Bezorging zou 55 minuten duren, kregen een melding dat de bezorging snel zou plaatsvinden na 45 minuten. Daadwerkelijke bezorging was na 100 minuten. We hebben contact gehad met het restaurant, maar deze hebben zelf geen actie ondernomen.
29 mei 2022 om 19:12 Alles was goed verzorgd, lekker en snel bezorgd
28 mei 2022 om 16:39 Echt niet goed. Vlees was niet mals, te veel kaas op pizza. Tonijn was ver te zoeken en dat zelf met extra tonijn aangevraagd. Bezorging liep niet goed,blijkbaar gaf gps van thuisbezorgd andere locatie, maar dit werd brutaal en onvriendelijk opgelo
28 mei 2022 om 8:26 Super lekker die kapsalon
7 mei 2022 om 21:15 Shoarma was heerlijk; lekker kleine stukjes!!
1 mei 2022 om 21:01 Ik vind wat je krijg tot steets minder word voor een groot kapsalon ik kan niet zeg dat een groot is
1 mei 2022 om 1:25 Nachtvlinders is de shit
28 apr 2022 om 19:58 Bezorging top. Ik heb wel eens betere en meer kapsalon gehad. Het was niet vies maar miste wat smaak aan de frieten. Beetje slap
24 apr 2022 om 22:04 Het eten kwam op de afgesproken tijd
19 apr 2022 om 10:42 Snel bezorgd, doner was heerlijk!